How to Make Pudding
How to make this pudding is a pudding made standard. For the next post is how to make a pudding with a wide range of variation.
Pudding standard:
- 2 packets of gelatin
- 4 cups water
- 3/4 cup granulated sugar
- 4 egg whites
- 1 cup condensed milk
- 1 teaspoon vanilla
How to make a pudding standards:
- Agar-agar, sugar, water, vanilla, condensed milk put them together into a pot and boiled. stir until all dissolved and mixture boils.
- Elsewhere, beat the egg whites until fluffy and stiff. and then enter the boiling jelly into it while continuing to be shaken.
- Once well blended, pour into a baking pan that has been smeared with a little water. and blend with a wooden spoon and leave to cool.
- Once cooled, the pudding cake can be served.
Translate to Indonesian
Cara Membuat Puding
Cara membuat puding kali ini adalah membuat puding standar. Untuk posting berikutnya adalah cara membuat puding dengan berbagai macam variasi.
Puding standard :
- 2 bungkus agar-agar
- 4 gelas air
- 3/4 gelas gula pasir
- 4 putih telur
- 1 gelas susu kental
- 1 sdt vanili
Cara membuat puding standar :
- Agar-agar, gula pasir, air, vanili, susu kental dimasukkan jadi satu ke dalam panci yang kemudian direbus. aduk hingga semua campuran larut dan mendidih.
- Di tempat lain, kocok putih telur sampai mengembang dan kaku. lalu kemudian masukkan agar-agar mendidih tersebut ke dalamnya sambil terus dikocok.
- Setelah tercampur rata, tuang ke dalam loyang yang telah diolesi dengan sedikit air. lalu ratakan dengan sendok kayu dan biarkan sampai dingin.
- Setelah dingin, kue puding bisa di hidangkan.
Sumber : http://kumpulanresepmasakan-resepkue.blogspot.com/2011/07/cara-membuat-puding.html
Exercises for you
- Once you learn these recipes, you try to practice at home!
- how to make these recipes?
- have the success you make the food?
- Setelah anda mempelajari resep masakan tersebut , cobalah anda praktekkan sendiri di rumah!!
- bagaimana cara membuat resep masakan tersebut?
- sudah berhasilkah anda membuat masakan tersebut?
No comments:
Post a Comment